TGM-FF-F-001R.jpg

Tom Cruise fortsetter å risikere livet i splitter ny trailer til Top Gun Maverick

Tom Cruise er kjent for å gjøre sine egne stunts, og i den nyeste traileren til Top Gun-oppfølgeren lærer han bort triksene sine til en gjeng pilot-rekrutter. Men hvor er Val Kilmer?

Tom Cruise er tilbake i en av sine mest ikoniske roller: Den fryktløse jagerpiloten Maverick. Etter trædve år som toppilot i den amerikanske marinen, får han i oppgave å trene en ny gruppe unge Top Gun-piloter i forkant av et spesialoppdrag.

Miles Teller spiller en av pilotene, som er sønn av Mavericks avdøde venn, Nick "Goose" Bradshaw. I traileren får vi mange glimt av Teller, og flere bilder av Mavericks nye flamme, en skilt kvinne spilt av Jennifer Connelly. Ikke minst får vi flere sekvenser der Tom Cruise flyr og kjører motorsykkel, to ting skuespilleren er forbausende flink til.

Det jeg derimot ikke ser, er ett eneste bilde av Val Kilmer som Tom "Iceman" Kazansky. Iceman var Mavericks beste venn og rival, og forholdet deres i originalen er kjent for å ha en vagt homoerotisk art. Val Kilmer skal dukke opp i oppfølgeren men vi skimter altså ikke et spor av fyren i denne traileren.

Top Gun Maverickhar Norgespremiere 17. juli 2020.

Se hvor du kan streame Top Gun her

Watchlist Top Gun Maverick her

TGM_58712R.jpg