Mad Max: Fury Road

Nicholas Hoult klar for Mission: Impossible 7

...i den perfekte rollen!

Nicholas Hoult har virkelig ikke hatt lykken med seg det siste året. Verken "Tolkien" eller "X-Men"-avslutningen "Dark Phoenix" ble noen suksess, og "The Current War", hvis premiere ble utsatt i 2017 grunnet Weinstein-skandalen, ble lansert til lunkne anmeldelser. Apple TV+ kansellerte "The Banker" og som om ikke det var nok, snappet Robert Pattinson Batman-rollen han var SÅ nær ved å få.

Vel, det er i motbakke det går oppover - og endelig har hellet snudd for den fantastisk talentfulle, men litt uheldige skuespilleren. Ifølge Collider følger nemlig Nicolas Hoult i Henry Cavills (Mission: Impossible - Fallout") fotspor, og skal spille skurken i den neste "Mission: Impossible"-filmen. BOM!

Filmens regissør, Christopher McQuarrie droppet nyheten på Instagram i går med et bilde av Hoult og teksten "Say, @nicholashoult, care to raise a little hell?", hvorpå Hoult svarte "Love to. Though why stop at a little?".

Jepp, vi har helt klart med en skurk å gjøre.

Nicolas Hoult

Vi har stor tro på Hoults skurkeevner (nevner bare "Mad Max: Fury Road") og gleder oss til å se ham utfordre "Mission: Impossible"-veteranen Tom Cruise og hans svenske makker Rebecca Ferguson. I tillegg til Hoult, vil vi også få se nye ansikter som Hayley Atwell, Pim Klementieff og Shea Whigham.

"Mission: Impossible 7" har amerikansk premieredato 23. juli 2021, men har foreløpig ikke fått norsk dato.