Tom Holland i Uncharted

Uncharted-filmen får ny regissør - IGJEN!

Her er mannen som forhåpentligvis skal redde prosjektet... for åttende gang.

Sony har Ruben Fleischer i kikkerten, når de nå må hyre inn en ny regissør for den kommende "Uncharted"-filmen.

Prosjektet, som har Tom Holland (Spider-Man) i rollen som spillseriens protagonist Nathan Drake, ble nylig forlatt av sin syvende(!) regissør, Travis Knight. Hollands smekkfulle timeplan (med innspilling av blant annet "Spider-Man 3") er angivelig årsaken til at Knight takker for seg - og at filmens lanseringsdato utsettes på ny. Denne gangen fra desember 2020. Det skriver GamesRadar.

Les også: Christian Bale forhandler om rolle i Thor 4

Victor Sullivan og Nathan Drake i spillserien "Uncharted".
Victor Sullivan og Nathan Drake i spillserien "Uncharted".

Turbulent reise

Ifølge nevnte kilde, topper Fleisher Sonys liste over potensielle "Uncharted"-regissører - og ikke uten grunn; Fleisher har med filmer som "Zombieland", "Zombieland: Double Tap" og "Venom", bevist at han leverer filmer publikum betaler (nok) for å se.

"Uncharted"-filmen ble annonsert i 2008 og har siden hatt en uvanlig turbulent reise. Som tidligere nevnt, har hele syv ulike regissører vært innom prosjektet i løpet av årene - og underveis er Mark Wahlbergs rolle endret fra Nathan Drake - til Drakes eldre følgesvenn og mentor, Victor "Sully" Sullivan. HVOR fantastisk er ikke det?

Handlingen i "Uncharted"-filmen vil dreie rundt Drake og Sully, og foregå før hendelsene i det første "Uncharted"-spillet. HVIS filmen noensinne ser dagens lys da...