Taika Waititi x Star Wars

Thor: Ragnarok-regissøren kan få sin egen Star Wars-film

Taika Waititi er i forhandlinger med Lucasfilm.

Disney/Lucasfilm har fridd til Taika Waititi, regissøren bak Oscar-nominerte "Jojo Rabbit" og "Thor: Ragnarok", med ønske om at han regisserer en ny "Star Wars"-film så fort han har ferdigstilt "Thor: Love and Thunder" for Marvel. Det skriver Hollywood Reporter.

Det er uklart hvor langt forhandlingene har kommet - og om prosjektet gjelder enn annen "Star Wars"-film enn den Kevin Feige, som Waititi samarbeidet med under "Ragnarok", allerede er i ferd med å utvikle. Waititi regisserte nylig den siste episoden av Star Wars-serien "The Mandalorian", som ble godt mottatt av Disney+-folket. Han lånte også stemmen sin til en av showets karakterer, bounty hunter IG-11. Vi vet så langt ikke om det kommende prosjektet er ment for strømmetjenesten eller det store lerretet.

Les også: Kommende Marvel-filmer: Dette skjer i Fase 4

Taika Waititi og Chris Hemsworth under innspillingen av "Thor: Ragnarok".
Taika Waititi og Chris Hemsworth under innspillingen av "Thor: Ragnarok".

Fra Thor til Star Wars

Dersom alt går etter planen starter innspillingen av "Thor: Love and Thunder" allerede til sommeren, med mål om lansering 5. november 2021. Vi fikk nylig vite at selveste Christian Bale er i forhandlinger om en rolle i filmen, nettop fordi han ønsker å jobbe med Waititi. Hvilken karakter det dreier seg om er så langt ikke kjent.

Vel, det blir spennende å følge "Star Wars" x Waititi-utviklingen fremover, Lucasfilm kan helt klart dra nytte av både humoren og historiefortelleren i ham.

Disney og Lucasfilm har hittil ikke ønsket å kommentere saken.

Ps! Om du ikke har fått det med deg, har Colin Trevorrows originale manus for "Star Wars: The Rise of Skywalker" lekket på nett - og det avslører at historien kunne blitt en ganske annen. Nysgjerrig på hvordan det siste kapittelet fra galaksen langt, langt unna kunne ha sett ut? Les hele saken her.