Colin Farrell The Batman

Colin Farrell har endret seg drastisk for Batman-rolle

Her er de første bildene av skuespillerens superskurk.

Innspillingen av Matt Reeves kommende "The Batman" er i gang, og nå har vi endelig noen bilder å dele med dere - nærmere bestemt av Colin Farrells superskurk The Penguin. Vi må ærlig innrømme at Farrell ikke var den første vi så for oss med monokkel og paraply, men disse nye bildene gjør det litt, i hvert fall en smule, lettere å forstå hva vi har i vente.

Daily Mail Celebrity postet nylig dette bildet av 43-åringen, som avslører at skuespilleren har lagt på seg betydelig for rollen - og at vi sannsynligvis har med historiens mest hårete The Penguin å gjøre:

Colin Farrell

Farrell er åpenbart ikke i kostyme her, men med bildene (under) som lekket på nett for noen uker siden - har vi nå dannet oss et temmelig godt inntrykk av hvordan skuespillerens versjon av Oswald Cobblepot vil se ut:

ACTION: Robert Pattinson til venstre og Colin Farrell til høyre.
ACTION: Robert Pattinson til venstre og Colin Farrell til høyre.

Om vi er overbevist, det er en helt annen historie...

Farrells The Penguin tilhører ellers et tilfredsstillende skurketeam bestående av Paul Dano i rollen som The Riddler og Zoe Kravitz som Catwoman. "The Batman" byr i tillegg på Robert Pattinson som Lynvingen og Jeffrey Wright som kommisjonær Gordon.

"The Batman"-premieren er satt til 25. juni 2021, og innspillingen startet rett over nyttår.