Captain Marvel

Captain Marvel 2 er på vei

Dette vet vi om lanseringsdato, manus og regissør.

"Captain Marvel", med Brie Larson i hovedrollen, gikk over all forventning da den ble lansert i 2018. Selv om karakteren ikke hadde medvirket i noen tidligere Marvel-filmer, omfavnet både publikum og anmeldere solo-debuten - som spilte inn over en millard dollar globalt.

Med det tallet i bakhodet, var det derfor mange som rynket på nesen da Marvel annonserte lanseringsplanen for de første to årene av Fase 4 - og "Captain Marvel 2" manglet. Nå viser det seg, skal vi tro THR, at årsaken er så lite dramatisk som at oppfølgeren slippes i 2022. Aaaah.

Les også: Colin Farrell har endret seg drastisk for Batman-rolle

Captain Marvel

Ny regissør

Den eksakte premieredatoen er så langt ikke satt, men overnevnte kilde skriver at Marvel håper å få med manusforfatter Megan McDonnell, som blant annet har vært med på skrive WandaVision for Disney+, på laget. Med tanke på hvor mange manusforfattere som bidro på forgjengeren "Captain Marvel", er det nok likevel litt tidlig å sette to streker under (bare) McDonnell.

I tillegg til dato og manusforfatter, er Disney på utkikk etter en kvinne som kan overta roret etter regissør-duoen Anna Boden og Ryan Fleck som sannynsligvis går videre til en annen, ikke kjent Marvel-relatert serie for Disney+.

Når det gjelder filmens handling, vil den foregå i nåtid - i motsetning til forgjengeren som utspilte seg på 90-tallet.