CrossFire

Sony lager film av skytespillet CrossFire

Det tok sin tid...

"CrossFire", en av verdens mest populære skytespill, er omsider på vei til det store lerretet (filmen ble først annonsert i 2015). Det er Variety som melder at Sony Pictures og den sørkoreanske spillutvikleren Smilegate Entertainment nå er i gang med å produsere film-adaptasjonen.

Tencent Games lanserte "CrossFire" i Sør Korea i 2007, men i løpet av det siste tiåret har spillet ekspandert kraftig - og har i dag rundt 660 millioner registrerte spillere fra mer enn 80 land. "CrossFire" er et lagbasert førstepersonsskytespill som omhandler en global konflikt mellom de to leiesoldat-gruppene "Black List" og "Global Risk".

Ingen tvil om at potensialet for en saftig (og eksplosiv) blokkbøster er tilstede!

Les også: Disse 10 skuespillerne har død flest ganger på film

POPULÆRT: "CrossFire" har i dag rundt 660 millioner registrerte spillere.
POPULÆRT: "CrossFire" har i dag rundt 660 millioner registrerte spillere.

"Fast & Furious" og "21 Jump Street"-produsenten Neal Moritz skal produsere den kommende filmen, basert på et manus ført i pennen av Chuck Hogan. Sistnevnte har tidligere skrevet manuset til "13 Hours", samt boken "Prince of Thieves" - som Ben Affleck senere forvandlet til den Oscar-nominerte filmen "The Town".

Hey, kan denne duoen faktisk funke...?

Ps! Neal Moritz har også produsert kinoaktuelle "Sonic the Hedgehog" for Paramount. Billetter, trailer og mer om den finner du her