Jurassic World 3: Dominion

Jurassic World 3: Regissøren avslører filmens offisielle tittel

En farlig kamp om herredømme står for tur...

Den offisielle "Jurassic World 3"-tittelen er avslørt! Filmens regissør Colin Trevorrow serverte selv nyheten, da han i går delte et bilde fra første innspillingsdag på Twitter.

Trevorrow har vært temmelig aktiv i sosiale medier de siste ukene, og introduserte oss blant annet nylig for en nyydelig baby triceratops-robot. Nå har han altså delt et bilde av en såkalt clipper, som i tillegg til å avsløre at innspillingen er i gang - forteller oss at tittelen på den nye filmen vil bli *fanfare* "Jurassic Park: Dominion". Kort og godt!

Les også: Liam Neeson har offisielt gitt opp Star Wars- og superheltfilmer

JURASSIC WORLD: DOMINION: Den nye tittelen ble avslørt på Twitter.
JURASSIC WORLD: DOMINION: Den nye tittelen ble avslørt på Twitter.

Nytt herredømme

"Jurassic World: Dominion" er, ifølge Chris Pratt, Jurassic Park-franchisens svar på "Avengers: Endgame" når gjelder den samlede rollebesetningen. I tillegg til "Jurassic World"-stjernene Chris Pratt og Bryce Dallas Howard, gjenforenes nemlig den originale "Jurassic Park"-trioen Sam Neill, Laura Dern og Jeff Goldblum på lerretet.

"Jurassic World 3" er regissør Colin Trevorrows tredje "Jurassic World"-film. Hva handlingen dreier seg om, har vi så langt ikke kjennskap til, men forgjengeren "Fallen Kingdom" avsluttet med at en urovekkende stor samling dinosaurer flyktet fra fangenskap - og ut i den virkelige verden. Med den nye tittelen ("Herredømme" på norsk) i bakhodet, blir vi ikke overrasket om våre kjære venner må finne en ny måte å leve på, side om side med dinosaurene...

"Jurassic World 3" skal etter planen lanseres 11. juni 2021.