Watchlist_5

Watchlist-konkurranse: Lagre filmer og vinn kinobilletter!

Delta i Filmwebs watchlist-konkurranse og bli med i trekningen av kinobilletter! Hver uke trekker vi 3 vinnere som får 2 kinobilletter til valgfri kinofilm hver.

Slik watchlister du

For å watchliste, må du være logget inn på Min side. Om du ikke allerede har en profil hos oss, kan du registrere deg HER!

Som innlogget, kan du enkelt watchliste alle filmer på Filmweb og i Streamingguiden. Klikk på watchlist-ikonet på en film i kinoprogrammet eller i lista over kommende filmer, for å lagre den i din personlige favorittliste. Når filmen har premiere, får du varsel (helt valgfritt) på e-post.

Husk at du også kan watchliste alle serier og filmer i Streamingguiden. Når du watchlister en film eller serie lagres disse på din profil, slik at du enkelt kan holde styr på alt du har lyst til å se - på kino eller streaming.

Her er tre heite watchlist-tips til 2020-filmer du ikke vil glemme:

Ghostbusters Afterlife

Ghostbusters Afterlife

Når en alenemor og hennes to barn ankommer en liten by, oppdager de en tilknytning til legenden om Ghostbusters og den hemmelige arven som bestefaren etterlot seg. Samtidig blir byen hjemsøkt av merkelige jordskjelv og uforklarlige fenomener... Jepp, her snakker vi skikkelig "Stranger Things" og "E.T".-stemning.

Les også: Stranger Things-viben er sterk i første trailer for Ghostbusters 3

Top Gun Maverick

Top Gun Maverick

Tom Cruise er tilbake i rollen som for alvor satte ham på stjernekartet; den fryktløse jagerpiloten Maverick. Etter over tretti år i tjeneste som toppilot i den amerikanske marinen, er Pete "Maverick" Mitchell akkurat der han ønsker å være. Han har takket nei til en karriere på bakken med høyere rang, til fordel for å sveve høyt og sprenge grenser som testpilot. Men når Maverick får i oppgave å trene en ny gruppe unge Top Gun-piloter foran et spesialoppdrag, så møter han samtidig spøkelser fra fortiden og må konfrontere sin dypeste frykt..

Les også: Dette vet vi om Top Gun 2

Knutsen & Ludvigsen 2 - Det store dyret

Knutsen & Ludvigsen 2 - Det store dyret

Livet går sin trivelige gang i tunnelen til Knutsen, Ludvigsen og Grevlingen. Et liv med sang, syltetøy og vennskapelig småkjekling. Men en dag får de besøk av den strenge konduktøren som vil kaste dem ut. Tunneler er for tog, ikke mennesker. Men Knutsen & Ludvigsen får en idé: bestefaren til Knutsen, den legendariske sjørøveren Kaptein Knutsen kan jo ordne opp! Men hvor er han?