Creed

Creed 3 er på vei

Men kommer Sylvester Stallone tilbake?

I 2015 gjenopplivet Ryan Coogler og Michael B. Jordan den ikoniske "Rocky"-franchisen med det kritikerroste bokse-dramaet "Creed". Med seg på laget hadde duoen ingen ringere enn Sylvester Stallone, filmseriens originale stjerne, hvis innsats skaffet ham en Oscar-nominasjon for beste birolle.

Etter "Creed"-suksessen måtte Coogler ta seg av en viss superheltfilm (Les "Black Panther"), og oppfølgeren "Creed 2" gikk videre til regissøren Steven Caple Jr. Vi trenger i grunn ikke å si så mye mer om den, men hopper rett over på seriens tredje kapittel. Vi vet at den kommer, men har hørt så godt som nada om utviklingen..før nå. Ifølge The Hollywood Reporter har "Creed 3" nemlig sikret seg en manusforfatter, hvilket hinter om at filmen muligens ikke er FOR langt unna.

Les også: Liam Neeson har offisielt gitt opp Star Wars- og superheltfilmer

GOD DUO: Michael B. Jordan og Sylvester Stallone i "Creed".
GOD DUO: Michael B. Jordan og Sylvester Stallone i "Creed".

Sly tilbake?

Fyren filmselskapet MGM har hanket inn, Zack Baylin, har blant annet skrevet manuset til "King Richard" - en kommende film om Richard Williams, den bæltøffe treneren- og faren til tennisslegendene Serena og Venus Williams. Will Smith spiller tittelrollen og Saniyya Sidney og Demi Singleton står for de unge versjonene av døtrene.

Kan Baylin skrive denne historien, tviler vi ikke på at han også kan gjøre noe bra for "Creed 3". Nå blir det spennende å se hvem som hyres inn som regissør - og ikke minst, hvilke skuespillere som dukker opp på rollelista. Etter "Creed 2" uttalte Stallone, ifølge Digital Spy, at han var ferdig med rollen som Rocky Balboa, men vi blir ikke spesielt forundret om han dukker opp...rett ved siden av ringen igjen.

"Creed 3" har foreløpig ikke fått premieredato.