Ryan Reynolds i Deadpool 2

Marvel Studios har en ny plan for Deadpool 3

I følge rykter på nettet har Marvel Studios bestemt seg for hvilken regissør som skal ta med Deadpool inn i MCU.

Ryan Reynolds er en morsom, uskadelig leiemorder som er morsom og dreper slemminger i de voldelige Marvel-filmene om Deadpool. Mange har lurt på hvordan Deadpool 3 kommer til å se ut, nå som Disney har kjøpt 20th Century Fox (nå 20th Century Pictures), og skal dra superheltene deres inn i the Marvel Cinematic Universe.

Mens Marvel Studios-president Kevin Feige har bekreftet at the Fantastic Four og X-Men-seriene skal rebootes med nye skuespillere, vil Disney helst beholde Ryan Reynolds, og introdusere Deadpool til MCU i en oppfølger til Deadpool 2.

Ryan Reynolds er hovedperson, produsent og medforfatter i Deadpool-serien, men det er likevel Kevin Feige som har siste ord når det kommer til valget av regissør, og retningen filmens historie skal ta. Manusduoen Rhett Reese og Paul Wernick har uttalt at de venter på et grønt lys fra Feige før de skal sette igang å skrive, men filmen hhar fortsatt ingen regissør. Nettsiden We Got This Covered hevder de har en kilde på innsiden av Marvel Studios som sier at Taika Waititi er førstevalget til å regissere den tredje superheltkomedien.

Les også: Regissør ville ha med gammel Marvel-helt i Deadpool 2 – ble sparket

Taika Waititi og Chris Hemsworth under innspillingen av Thor: Ragnarok

Waititi er kjent for filmer med leken humor og bildebruk. Han har laget mange små komedier i hjemlandet New Zealand (Eagle vs Shark, Hunt for the Wilderpeople), og snudde Chris Hemsworths Thor fra å være en av Marvels minst populære karakterer til å bli en særegen komisk helt med filmen Thor: Ragnarok. Denne måneden vant han en Oscar for beste adaptasjon, for den Hitler-sentriske fascistkomedien Jojo Rabbit, der han også spilte rollen som en elleveåring sin fantasivenn (Adolf Hitler).

Taika Waititi jobber i skrivende stund den kommende Marvel Studios-oppfølgeren Thor: Love & Thunder, som skal spilles inn senere i år. I tillegg har har regissert fotballkomedien Next Goal Wins, som har premiere i løpet av året, han skal skrive og regissere en serie basert på filmen Time Bandits for Apple TV+, og han skal lage en live action-nyinnspilling av anime-klassikeren Akira.

I tillegg har han en haug med strøjobber – han er blant annet skuespiller i de kommende storfilmene The Suicide Squad og Free Guy, regisserer episoder av Star Wars-serien The Mandalorian og har solgt en ny serie med Jude Law.

Les også: Nybakt Oscar-vinner lager serie med Jude Law

Se hvor du kan streame Deadpool her

Se hvor du kan streame Deadpool 2 her