A Quiet Place 2

Anmeldernes første reaksjoner: - A Quiet Place 2 er fantastisk og fortjener å bli en MASSIV hit!

Skrekkoppfølgeren imponerer anmelderne.

Det er på tide å senke stemmen, tråkke forsiktig - og kanskje til og med droppe godteposen. Hvorfor? Det er kun to uker til skrekkthrilleren "A Quiet Place 2", oppfølgeren til fantastiske "A Quiet Place", inntar norske kinoer. For å korte ned ventetiden litt, kan vi røpe at de første reaksjonene på filmen allerede er her. Og de er gaaanske sinnsyke. Yaaay!

John Krasinski er tilbake som regissør, og denne gangen har han også skrevet manuset. Emily Blunts Evelyn Abbott og ungene (Millicent Simmonds og Noah Jupe) vender tilbake i sine respektive roller - og tar fatt på kampen mot monstrene som dreper ved den minste, lille lyd. I tillegg til karakterene vi allerede kjenner, introduserer oppfølgeren nykommerne Cilian Murphy og Djimon Hounsou i rollene som øvrige overlevende.

"A Quiet Place 2" ble nettop vist for pressen for første gang, og ut ifra reaksjonene å dømme har vi en like bælintens, nervepirrende og angstfremkallende filmopplevelse som sist. Dette er rett og slett nydelig lesning, folkens:

A Quiet Place Part 2
A Quiet Place Part 2
A Quiet Place Part 2
A Quiet Place Part 2
A Quiet Place Part 2
A Quiet Place Part 2
A Quiet Place Part 2
A Quiet Place Part 2

"A Quiet Place" har norgespremiere 20. mars - billetter, trailere og mer om filmen finner du her