Ever Anderson Peter Pan & Wendy

Hun skal spille Wendy i Disneys Peter Pan - ser du hvem hun er datteren til?

Disney har annonsert hovedrollene i "Peter Pan & Wendy".

Enten du liker det eller ei; Disney beviser atter en gang at de aldri, ALDRI vil stoppe å produsere live-action-versjoner av sine animerte klassikere. Ifølge Variety, har studioet nå annonsert hvilke skuespillere vi får se i hovedrollene som Peter og Wendy i den kommende nyinnspillingen "Peter Pan & Wendy".

Ever Anderson, datter av "Resident Evil" og "Fifth Element"-stjerna Milla Jovovich og regissør Paul W.S. Anderson, skal spille Wendy - og Alexander Molony ("The Reluctant Landlord") skal spille Peter.

Les også: Christian Bale er bekreftet til Thor 4

GÅR I MORS FOTSPOR: Milla Jovovich med ektemannen Paul W.S. Anderson og datteren Ever.
GÅR I MORS FOTSPOR: Milla Jovovich med ektemannen Paul W.S. Anderson og datteren Ever.

Nytt forsøk

"Peter Pan & Wendy" er basert på animerte "Peter Pan" fra 1953, som igjen er basert på J.M. Barries roman om en udødelig gutt som inviterer med seg tre, over middels sjarmerende, barn på et eventyr til fantasiøya Neverland. Til tross for at historien er filmatisert en rekke ganger, er Disneys original utvilsomt den mest suksessfulle.

For å modernisere og levendegjøre den populære historien, har studioet nå hyret in regissør David Lowery, som blant annet står bak "Pete's Dragon" (2016). Så langt har vi ingen anelse om hvem vi får se i de øvrige rollene, men så lenge vi slipper å se Johnny Depp som Kaptein Krok er vi fornøyde...

Les også: Ny Spider-Man-spinoff på vei

SKAL SPILLE PETER PAN & WENDY: Alexander Molony og Ever Anderson
SKAL SPILLE PETER PAN & WENDY: Alexander Molony og Ever Anderson
Milla Jovovich i "Resident Evil".
Milla Jovovich i "Resident Evil".

Premieredatoen for "Peter Pan & Wendy" er enda ikke satt, men "Mulan" er Disneys neste ut - og her kan du sjekke ut de første, elleville reaksjonene på filmen