Tom Hardy som Bane i The Dark Knight Rises

Rekordmange kjøper Bane-masker (som gir 0 korona-beskyttelse)

Flere butikker og nettsteder er utsolgt for masken til en Batman-skurk fra en åtte år gammel film. Tror folk at den stopper viruset?

I Norge blir vi fortsatt ikke rådet til å bruke munnbind med mindre vi viser sykdomssymptomer, men stadig flere over hele verden bruker masker når de er ute av huset. Det er kanskje grunnen til at kopier av masken som Bane, spilt av Tom Hardy, bruker i Batman-filmen The Dark Knight Rises, selger som varmt brød!

Den siste måneden har det vært en økning i salget av Bane-masker, spesielt på kostymenettsteder. Flere er fullstendig utsolgt, mens de andre delene av Bane-kostymet ikke selger mer enn de pleier. Costume.com-talsmann David DeJac har bekreftet overfor The Hollywood Reporter at de var helt utsolgt for kostymemasken.

Les også: Anne Hathaway trodde hun skulle spille Harley Quinn

Bane - Tom Hardy

- Når vi ser på salgstall, solgte voksen-masken veldig godt i april og begynnelsen av mai, noe som er uvanlig for denne tiden av året, sa DeJac, og la til at noen få barnemasker fremdeles er på lager. De offisielt lisensierte Bane-maskene blir produsert i Kina, og det er grunnen til at flere masker ikke blir tilgjengelig med det første.

Det må nevnes at kostymemasker av denne typen ikke er godkjent av medisinsk fagpersonell, og ikke bidrar til for å bekjempe COVID-19-viruset. Hvis du absolutt vil ha på deg munnbind OG se ut som Bane, anbefaler vi heller å kjøpe en bomullsmaske fra Etsy med Bane-trykk.

Se hvor du kan streame The Dark Knight Rises her!