Peter Dinklage og Jason Momoa

Jason Momoa og Peter Dinklage klare for vampyrfilm

Sånn har du aldri sett Tyrion Lannister og Khal Drogo før...

Jason Momoa og Peter Dinklage, to av stjernene fra høyt savnede "Game of Thrones", teamer opp for vampyrfilmen "Good Bad & Undead". Det skriver Deadline.

Momoa skal spille en tidligere blodtørstig vampyr, som nå har inngått en pakt om å legge menneskeblod på hylla. Dinklage skal spille selveste Van Helsing - den legendariske vampyrjegeren fra Bram Stokers "Dracula" (la oss krysse fingrene for at denne blir bedre enn Van Helsing-filmen med Hugh Jackman i hovedrollen...Heh.).

Les også: Den nye traileren for Christopher Nolans storfilm er her - og WOW

Emilia Clarke, Jason Momoa og Peter Dinklage sammen på GoT-settet.
Emilia Clarke, Jason Momoa og Peter Dinklage sammen på GoT-settet.

Monstre og magi

Plottet går som følger: Dinklages Van Helsing er den siste av en lang rekke vampyjegere. Han inngår et noe...vanskelig partnerskap med Momoas vampyr, og sammen svindler de seg fra by til by. Men når en massiv dusør blir satt på vampyrens hode, er plutselig alt og alle i denne farlige verdenen (full av monstre og magi) etter dem.

Max Barbakow (Palm Springs) skal regissere filmen, basert på et manus ført i pennen av Mark Swift og Damian Shannon - duoen som skrev "Freddy vs. Jason", remaken av "Friday the 13th" og "Baywatch"-filmen. Både Momoa og Dinklage står oppført som produsenter. Verken premieredato eller tidspunkt for innspillingsstart er satt, men med tanke på status i verden akkurat nå, regner vi med at det blir litt ventetid...