The Matrix

The Matrix 4 får ny premieredato

Den som venter på noe godt, osv...

Ikke spesielt uventet, har Warner Bros. annonsert at lanseringsdatoen for "The Matrix 4" utsettes - og det helt til våren 2022. Den nye datoen er bare én av flere datoendringer studioet har offentliggjort de siste dagene, ettersom det fremdeles er uklart når amerikanske kinoer vil gjenåpnes.

Den første "Matrix"-filmen på nesten 20 år skulle opprinnelig innta kinoene 21. mai 2021, men fansen må nå belage seg på vente helt til 1. april 2022. Den som venter på noe godt, venter likevel ikke forgjeves;

Trilogiens originale stjerner, Keanu Reeves og Carrie-Anne Moss, gjenopptar sine roller som Neo og Trinity, og Jada Pinkett Smith vender tilbake som Niobe - rollen fra "The Matrix Reloaded".

Les også: Warner Bros. mener angivelig at Henry Cavill ikke kan lede en solofilm som Supermann

TIL MATRIX-UNIVERSET: Jonathan Groff, som spiller agent Holden Ford i Netflix' "Mindhunter", blir også å se i "The Matrix 4".
TIL MATRIX-UNIVERSET: Jonathan Groff, som spiller agent Holden Ford i Netflix' "Mindhunter", blir også å se i "The Matrix 4".

Blant nye navn på rollelista finner vi "Aquaman"-skurken Yahya Abdul-Mateen II i en av de største rollene (muligens en ung Morpheus?). I tillegg har oppfølgeren kapret Jessica Henwick ("Game of Thrones"), Jonathan Groff (agent Holden Ford i Netflix'seriemorder-serie "Mindhunter" og Neil Patrick Harris ("How I met Your Mother"), hvor sistnevnte ryktes å spille skurk.

Lana Wachowski, den ene av de to søstrene som skrev/regisserte originalen, skal til pers også denne gangen - og med seg på manuset har hun Aleksander Hemon og David Mitchell.

Høres lovende ut, da!