Steve Carell og Rose Byrne i Irresistible

Irrestistible-trailer: Steve Carell blir slikket i ny komedie

Steve Carell og Rose Byrne spiller hovedrollene i en ny politisk komedie fra Jon Stewart (The Daily Show). Se traileren over!

Jon Stewart var programleder for det politiske humorprogrammet The Daily Show i seksten år. Nå har han skrevet og regissert en politisk komedie, og attpåtil fått med seg tidligere Daily Show-korrespondent Steve Carell, kanskje bedre kjent fra The Office. Filmen heter Irresistible, og den nyeste traileren lover godt!

Filmen handler om en ordførerkampanje i en liten by i Wisconsin. Byen er veldig høyrevridd, noe som spår dårlig for den demokratiske kandidaten (Chris Cooper), til tross for at han er en pensjonert oberst fra det amerikanske marinekorpset.

Gary (Steve Carell), toppstrategen for det demokratiske partiet, ser en video av kandidaten der han står opp for rettighetene til papirløse arbeidere i byen. Da er han overbevist om at dette er mannen som skal vinne tilbake tilliten til det demokratiske partiet på innlandet.

Dessverre blir det ikke plankekjøring for Gary – den republikanske nasjonalkomiteen sender nemlig inn hans nemesis Faith (Rose Byrne), og den lokale valgkampen utvikler seg blir raskt til å bli en kamp over USAs kjerneverdier.

Irresistible skulle i utgangspunktet på kino i USA i mai, men nå ender den opp rett på streaming samme dag som den har kinopremiere der. Vi vet ikke om filmen får premiere på norske kinoer, eller om vi må nøye oss med å streame moroa.