The King's Man

The King's Man: Ny trailer avslører eksplosjoner, en mystisk badass - og høy dressfaktor, selvfølgelig

Premieren nærmer seg, endelig!

20th Century Studios har sluppet en flunka ny trailer for Matthew Vaughns "The King's Man", prequel-filmen som skal gi oss dypere innsikt i opprinnelsen til det aller første uavhengige spionbyrået - som vi allerede har lært å digge gjennom Vaughn tidligere filmer "Kingsman: The Secret Service" (2014), og oppfølgeren "Kingsman: The Golden Circle" (2017).

"The King's Man" skulle opprinnelig lanseres på kino i november 2019, men ble flyttet til februar 2020 i kjølvannet av Disneys oppkjøp av 20th Century Fox. Før den rakk å innta kinoene, ble den flyttet atter en gang - til høsten 2020. Filmen har altså "vært på vei" en stund, noe som (i disse tider) gir oss reell grunn til å frykte at den vil ende sitt liv på en eller annen strømmetjeneste. Traileren er likevel klar i sin tale; filmen vil lanseres "only in theaters".

Les også: Peter Jackson med rørende hyllest til avdøde Ian "Bilbo" Holm

Ralph Fiennes i "The King's Man".
Ralph Fiennes i "The King's Man".

På rollelista skinner snasne navn som Ralph Fiennes, Harry Dickison, Rhys Ifans, Tom Hollander, Daniel Bruhl, Gemma Arterton, Matthew Goode og Charles Dance - og plottet lyder som følger:

Når gruppe av historiens verste tyranner og kriminelle genier samles for å planlegge en krig for å utrydde millioner av mennesker, må én mann kjempe mot tiden for å stoppe dem.

Regissør Vaughn har tidligere uttalt til Collider at han ønsker å lage enda en "Kingsman"-oppfølger med Taron Egerton i hovedrollen, men nå som Disney har overtatt roret for de tidligere Fox-filmseriene er ting foreløpig uklart. Vi får nøye oss med "The King's Man" i første omgang...

"The King's Man" har norgespremiere 18. september - les mer om filmen her