Lights Out

Ny skrekkfilm fra Lights Out- og Annabelle-regissøren på vei

David F. Sandberg skal skremme livskiten ut av oss igjen!

Svensken bak "Lights Out" og "Shazam!", David F. Sandberg, har tatt på seg regi-ansvaret for en kommende, ny skrekkfilm kalt "The Culling". Ifølge TheWrap, er det Lionsgate som har sikret seg manusrettighetene til prosjektet.

"The Culling" følger en plaget prest som dealer med en mørk fortid. Han forskanser seg i en avsidesliggende hytte i skogen, i et forsøk på å bekjempe demonen som terroriserte ham og familien som barn. Forhåpentligvis for godt...

Les også: "Relic": Høstens skumleste skrekkfilm, du har bare ikke hørt om den ennå

James Wan og David F. Sandberg på settet til "Lights Out".
James Wan og David F. Sandberg på settet til "Lights Out".

Sandberg slo igjennom på Youtube i 2013 med skrekk-kortfilmen "Lights Out" - et prosjekt Warner Bros. valgte å gjøre helaftens spillefilm av i 2016, med selveste James Wan som produsent. Sandberg og Wan teamet opp på ny for førstnevntes andre spillefilm, "Annabelle: Creation" (nok et kapittel i "The Conjuring"-franchisen). Sandbergs siste film, "Shazam!", kom i 2019 og bragte inn hele 366 millioner dollar globalt for Warner Bros. Slikt blir det såklart karriere av.

Til tross for at mange vil ha en bit av ham om dagen, virker det som regissøren fremdeles setter pris på sjangeren han opprinnelig startet med. Under de siste månedens lockdown, har Sandberg nemlig sluppet to skrekk-kortfilmer kalt "Shadowed" og "Not Alone in Here" via sin Youtube-kanal Ponysmasher.

Les også: Disse 10 skuespillerne har dødd flest ganger på film

Scene fra kortfilmen "Shadowed".
Scene fra kortfilmen "Shadowed".

Inntil vi hører mer om "The Culling", som foreløpig ikke har fått lanseringsdato, anbefaler vi deg virkelig å sjekke dem ut...hvis du tør.