Soul

Nydelig, ny teaser for Disney Pixars Soul

Wow. Bare å glede seg for store og små!

Pixar har sluppet en ny teaser for sin kommende animasjonsfilm "Soul", og den er helt nyyydelig å se på (som vanlig). Fortellerstemmen leveres av Jamie Foxx, som spiller karakteren Joe - en jazzmusiker og ungdomsskolelærer som drømmer om å en gang kunne opptre på en scene. Når han endelig får muligheten, skjer det en ulykke som skiller sjelen hans fra kroppen.

Les også: Jurassic World-regissøren vender nesa mot Atlantis

Soul

Den første teaseren fokuserte i stor grad på Joes sjel i etterlivet, der han kastes inn i et overnaturlig eventyr. Sjelen havner nemlig et sted hvor sjeler utvikler personligheter, interesser og merkelige fakter, før de sendes tilbake til jorden. For å kunne returnere til jorden før det er for sent, må Joes sjel samarbeide med andre sjeler...

Det nye klippet gir oss et bedre bilde av Joes liv på jorda, hvor vi får et innblikk i Joes forhold til sin musikkelskende far - og en sniktitt på spillejobben som potensielt kan føre ham inn blant Jazz-stjernene.

"Soul" er regissert av Pete Docter og co-regissør Kemp Powers, som også har skrevet manuset. I tillegg til Foxx, får vi høre stemmene til Tina Fey, Quest Love, Daveed Diggs, Phylicia Rashad, Angela Bassett og Richard Ayoade. Dette blir helt klart en av vinterens store kinoopplevelser!

"Soul" har norgespremiere på kino 25. desember. Se den nye teaseren øverst i artikkelen.