Mark Wahlberg og Tom Holland

Tom Holland og Mark Wahlberg pumper jern for Uncharted-filmen

Uncharted-innspillingen er utsatt på ubestemt tid (igjen), men Tom Holland og Mark Wahlberg er i hardtrening – sammen!

En film basert på de populære eventyrspillene Uncharted har vært under utvikling i over et tiår, og tolv forskjellige regissører har vært involvert. 3. mars annonserte Mark Wahlberg at filmen endelig skulle spilles inn, to uker senere, med han og Tom Holland i hovedrollene. Noen dager før kameraene skulle rulle, ble alle Hollywood-produksjoner stengt på grunn av COVID-19.

Uncharted skal regisseres av Ruben Fleischer (Venom), og Holland, som nylig avslørte at manuset er blant de beste han har lest, spiller skattejegeren Nathan Drake, mens og Wahlberg spiller mentoren hans, Victor "Sully" Sullivan. Opprinnelig skulle sistnevnte spille Drake, men etter alle utsettelsene ble han til slutt for gammel for rollen. Antonio Banderas, Tati Gabrielle og Sophia Ali har hittil ukjente roller i filmen.

Innspillingen må nok vente til Tom Holland er ferdig med sin tredje Spider-Man-film, som etter planen skal spilles inn i år, sånn at den rekker å ha premiere i november 2021. Likevel er både Wahlberg og Holland klare for aksjon, og de har begynt å trene sammen. Det dokumenterte Holland i en Instagram-story, med bildeteksten "When working with Mark Wahlberg you gotta get after it!"

Tom Holland

Unchartedhar planlagt Norgespremiere i juli 2021. Det virker svært sannsynlig at den datoen kommer til å bli endret, men hvis du watchlister filmen her kan vi sende deg en notifikasjon når filmen kommer på kino!