After We Collided

After We Collided: Ny trailer stappfull av romantikk, sex og sjalusi

Dampende heit oppfølger på vei!

Voltage Pictures har sluppet en ny trailer for etterlengtede "After we Collided", oppfølgeren til Jenny Gages romantiske drama "After" (2019). Filmene er basert på den amerikanske forfatteren Anna Todds bestselgende bokserie, som opprinnelig oppstod som en fanfiction om den tidligere One Direction-stjerna Harry Styles.

Les også: I disse filmene har skuespillerne faktisk sex

VANSKELIG FORDHOLD: Josephine Langford og Hero Fiennes Tiffin som Tessa og Hardin i "After We Collided".
VANSKELIG FORDHOLD: Josephine Langford og Hero Fiennes Tiffin som Tessa og Hardin i "After We Collided".

Traileren, som først ble sluppet på Youtube, gjenopptar Tessa (Josephine Langford) og Hardins (Hero Fiennes Tiffin) historie der den sluttet i "After" - og dreier fremdeles rundt deres turbulente forhold. Det er mye godsaker pakket inn i denne traileren, med alt fra skrikende krangler mellom paret, til knuste briller, ødelagte møbler - og selvfølgelig, dampende heite sexscener. Den knappe to minutter lange smakebiten starter med at Hardin minner oss på at det er slutt mellom ham og Tessa. Tessa har forsøkt å støte ham fra seg, men - surprise, surprise- det tar ikke lang tid før Hardin har overbevist henne om et nytt forsøk...

Denne oppfølgeren, er regissert av Roger Kumble og manuset er forfattet av Anna Todd selv.

Opprinnelig, publiserte Todd daglig et kapittel av fanfiction-serien på den sosiale nettplattformen Wattpad, men har siden skrevet hele seks bøker i franchisen. Den første boken ble lansert i trykt utgave i 2014, og har blant annet blitt sammenliknet med "Fifty Shades of Grey".

"After We Collided" har norgespremiere på kino fredag 11. september - billetter vil legges ut her