Wonder Woman 1984

ENDELIG! Ny Wonder Woman 1984-trailer avslører skurken

Vi har lenge vært usikre på akkurat Barbara Minerva a.k.a. Cheetah, skurken i Wonder Woman-oppfølgeren, skal se ut. Nå har vi endelig et svar: Hun ser helt sjuk ut.

Gal Gadot er tilbake i oppfølgeren til den mest populære DCEU-superheltfilmen, Wonder Woman! I oppfølgeren har Diana trukket seg tilbake for å leve et normalt liv med begrenset bruk av superkreftene sine, men når hun blir tilbudt midler for å bli gjenforent med sin sanne kjærlighet, åpner det seg også en dør for ødeleggelse av verden.

Skurken i filmen er Barbara Minerva, spilt av Kristen Wiig (Bridesmaids). I den nye traileren får vi også se hennes superskurk-alterego, Cheetah. Traileren bekrefter vår mistanke om at Cheetah ser akkurat like nydelig harry ut om tegneserieutgaven! Dessuten får vi se Chris Pine i noen freshe åttitallsoutfits.

I et intervju med Collider røpet Patty Jenkins, som både regisserte den første filmen og Wonder Woman 1984, at både Wonder Woman 3 og en WW-spinoff allerede er underveis. Og hvem vet hva mer framtida vil bringe?

Wonder Woman 1984 har Norgespremiere 10. oktober. Watchlist filmen her!