Ant-Man

Regissøren deler etterlengtet oppdatering på "Ant-Man 3"

Vi har ikke småtteri i vente...

Til tross for at Avengers bekjempet den ultimate galaktiske trusselen, Thanos, i "Avengers: Endgame" - ser det ikke ut til at Marvel har planer om å slutte å servere oss nye filmer med det første. Studioet har en rekke filmer underveis, og blant dem finner vi det tredje kapittelet i serien om den bittelille/kjempestore superhelten Ant-Man (spilt av Paul Rudd).

Les også: Les "Black Panther"-regissørens rørende hyllest til Chadwick Boseman

Evangeline Lily og Paul Rudd som The Wasp og Ant-Man.
Evangeline Lily og Paul Rudd som The Wasp og Ant-Man.

Under et nylig intervju på The Jess Cagle Show, delte maurmannens regissør Peyton Reed noen sparsomme, men interessante detaljer om den kommende oppfølgeren:

“We are working away through the pandemic,” fortalte Reed og fortsatte: “There’s some really really really exciting things in store, none of which of course I could speak to you about right now, as is the Marvel way… I think the third Ant-Man movie is going to be a much bigger, more sprawling movie than the first two. It’s going to have a very different visual template.”

Det er kanskje ikke den helt store avsløringen, men absolutt nok til å sette i gang spekulasjonene. Hva er det i denne filmen som skal bli større og mer ambisiøst enn i forgjengerne, tro? I et intervju med Yahoo tidligere denne måneden, bekreftet Reed at Ant-Man og The Wasp (spilt av Evangeline Lily) vil dele både plakatplass og skjermtid, så uansett hva for noe "stort" det er snakk om her - vil duoen håndtere det sammen...

"Ant-Man 3" skal etter planen lanseres i løpet av 2022.