The Wolf of Snow Hollow

"The Wolf of Snow Hollow": Oscar-nominert skuespiller jakter varulv i sin aller siste filmrolle

Se den første traileren her!

Orion Classics har sluppet den første traileren for "The Wolf of Snow Hollow", noe så sjeldent som en iskald og blodig varulv-skrekkthriller ( - med innslag av komedie, det må jo nesten til).

"Snow Hollow" følger en tynget sheriff som har mer enn nok med å takle sine egne, personlige problemer, idet en serie av grusomme drap lammslår den vesle byen. Lovmannen nekter å innse at han kan ha med en varulv å gjøre, til tross for at likene dukker opp under fullmåne - og ser ut til å være revet i filler av et gigantisk monster...

Les også: Chis Evans åpner opp om nakenbilde-lekkasjen

SISTE INNSATS: Oscar-nominerte Robert Forster spiller sin siste filmrolle i "The Wolf of Snow Hollow".
SISTE INNSATS: Oscar-nominerte Robert Forster spiller sin siste filmrolle i "The Wolf of Snow Hollow".

Filmen er skrevet og regissert av Jim Cummings, som tidligere har levert den kritikerroste og prisvinnende lavbudsjettsfilmen "Thunder Road" (2018).

På rollelista finner vi den Oscar-nominerte skuespilleren Robert Forster ("Jackie Brown"), som la sin aller siste innsats i dette prosjektet før han døde i 2019 - 78 år gammel . I tillegg får vi se skuespillere som Riki Lindhome ("Knives Out"), Chloe East ("Kevin Probably Saves the World") og Jimmy Tatro ("American Vandal").

Vi har ikke akkurat blitt foret med varulvfilmer de siste årene, så dette er spennende greier- og vi er sultne! "The Wolf of Snow Hollow" får i første omgang premiere på amerikanske kinoer og utvalgte strømmetjenester 9. oktober.

Sjekk ut den første traileren øverst i artikkelen. Plakaten finner du under:

The Wolf of Snow Hollow