Laura Dern, Jeff Goldblum og Sam Neill i Jurassic Park

Jurassic Park-trio gjenforenes med klar oppfordring

Hør, hør!

Det nærmer seg sakte, men sikkert det historiske øyeblikket hvor vi skal få se Laura Dern, Sam Neill og Jeff Goldblum gjenforenes på Isla Nublar, i Colin Trevorrows kommende "Jurassic World: Dominion".

Før det kan skje, har trioen åpenbart andre plikter som må gjennomføres. Under gårsdagens "National Voter Registration Day", stilte for eksempel gjengen opp for å motivere...ehm, "Jurassic Park/World"-fansen til å stemme under det kommende amerikanske presidentvalget i november.

Både Dern, Neill og Goldblum hadde stuet bort hatter og khaki-antrekk, til fordel for munnbind og t-skjorter med "Vote"-trykk. Goldblum tar også ansvar for litt ekstra dinosaur-markedsføring, bare sjekk posten under:

Jurassic World, Vote

"Dominion" er regissør Colin Trevorrows tredje "Jurassic World"-film, og allerede i fjor høst fikk vi vite at den vil gjenforene Laura Dern, Sam Neill og Jeff Goldblum, de tre originale hovedrollene fra "Jurassic Park", for første gang på 26 år. Trevorrow har ifølge Kino.dk uttalt at disse, blant flere grep, skal bidra til å knytte serien sammen med den originale "Jurassic Park"-trilogien.

Hittil vet vi ikke stort om handlingen, men vi går ut ifra at Trevorrows 8 minutter lange kortfilm "Battle at Big Rock", som utspiller seg et år etter de tragiske hendelsene i "Jurassic World 2: Fallen Kingdom" (hvor en urovekkende stor samling dinosaurer flyktet fra fangenskap - og ut i den virkelige verden), gir en forsmak på hva vi har i vente. Dinosaurene har lagt livet på øya Isla Nublar bak seg, og lever nå side om side med menneskene...

Universal har hittil ikke utsatt premieren, som er satt til 11. juni 2021.