Ryan Gosling i Drive

Ryan Gosling klar for ny stuntmann-rolle

Skuespilleren har kapret hovedrollen i "Deadpool 2"-regissøren neste film.

Regissør David Leitch og manusforfatter Drew Pearce, som tidligere har jobbet sammen om "Fast & Furious"-spinoffen "Hobbs & Shaw", har hyret inn Ryan Gosling til å spille hovedrollen i deres kommende film. Det skriver blant annet Deadline.

En rekke selskaper skal ha knivet om prosjektet, men til slutt skal Universal ha trukket det lengste strået - over aktører som Netflix, Sony, Lionsgate og MGM.

Les også: Michelle Rodriguez avslører STOR "Fast & Furious 9"-detalj

Ryan Gosling og Carey Mulligan i "Drive".
Ryan Gosling og Carey Mulligan i "Drive".

Filmen, som foreløpig står uten tittel, skal angivelig være inspirert av 80-tallsserien "The Fall Guy" - som handler om en stuntmann som jobber som dusørjeger når det går treigt på filmfronten. Prosjektet er åpenbart et hjertebarn for Leitch, som selv var i stuntmann-bransjen før regi-karrieren tok av med filmer som "John Wick", "Deadpool 2" og "Atomic Blonde".

At Oscar-nominerte Ryan Gosling vil takle rollen som stuntmann er det ingen tvil om. I Nicolas Winding Refn fantastiske "Drive", hadde Goslings hovedkarakter samme jobb - når han ikke kjørte fluktbilen under diverse ran i LA.

Det er så langt ikke satt en lanseringsdato for filmen, men vi holder øyenene tett på prosjektet - og oppdaterer dere så fort vi vet noe mer.