Milla Jovovich i Monster Hunter

Se Milla Jovovich vs. Black Diablo i første teaser for "Monster Hunter"

- What the hell is that?

Sony Pictures har sluppet den første teaseren for Paul W.S. Andersons kommende "Monster Hunter", en live-action-adaptasjon av Capcoms videospill-serie med samme tittel.

Teaseren ble avduket under helgens Comic-Con Russia 2020, og er det første klippet vi har fått se av Milla Jovovich i rollen som Lt. Artemis - som sammen med The Hunter (Tony Jaa) og crewet må sloss mot gigantiske monstre for å holde seg i live.

Les også: Benedict Cumberbatch deler etterlengtet Doctor Strange 2-oppdatering

Milla Jovovich i Monster Hunter

Avslører ny lanseringsdato

I klippet får vi se Artemis og teamet, som blant annet består av T.I., Meagan Good og Diego Boneta, i midten av ørkenen idet de gjør seg klare for å ta i mot en... lite trivelig gjest. Jovovich får så øye på et såkalt "Black Diablo"-monster (utseende: krabbe møter dinosaur, eh?!) som kaster seg opp fra sanddynene - og FYYYYR LØS!!!

Takket være Covid-19 har "Monster Hunter", i likhet med en rekke andre filmer, hatt varierende lanseringsdatoer i løpet av det siste halvåret. I utgangspunktet var filmen satt til september 2020, en dato som i løpet av sommeren ble pushet til april 2021. Nå avslører teaseren at vi har en ny US-dato å forholde oss til - nemlig desember 2020.

La oss krysse fingrene for at det faktisk skjer - og ikke minst, at filmen også vil dukke opp på norske kinoer etter hvert.

Se teaseren øverst i artikkelen - og plakaten (Nb! gammel dato) under:

Monster Hunter