Free Guy

Ny trailer til Free Guy: Ryan Reynolds er en NPC i et brutalt spill!

Free Guy er en film om en helt vanlig fyr som oppdager at han egentlig er ufrivillig deltaker i et brutalt online videospill.

20th Century Pictures har sluppet en ny teaser for actionkomedien Free Guy, med Deadpool-stjerna Ryan Reynolds i hovedrollen. Det er nesten et helt år siden vi fikk filmens første trailer servert, så nå var det på tide å få inn en ny en!

I Free Guy møter vi den ensomme bankmannen Guy, som oppdager at han egentlig er en såkalt NPC (non-player character) i et intenst og brutalt online videospill. Når selskapet bak spillet planlegger å stenge sjappa, må han i samarbeid med en avatar forsøke å redde verdenen de lever i...

Ryan Reynolds i Free Guy

Dette er oppfriskende nok en original historie (ok, kraftig inspirert av GTA og andre online-spill da), som verken har forløpere eller andre filmer å ta utgangspunkt i. I disse remake/reboot-dager, kvalifiserer det til et stort YAY fra oss!

I tillegg til Reynolds, står navn som Taika Waititi, Joe Keery, Jodie Comer, Utkarsh Ambudkar og Lil Rel Howery på rollelista.

Free Guy har Norgespremiere 11. desember. Watchlist filmen her!