Kristofer Hivju

Kristofer Hivju inntar verdensrommet i ny sci-fi-film

Spennende, spennende!

Nordmannen Kristofer Hivju, best kjent for sin rolle som fanfavoritten Tormund Giantsbane i HBOs episke fantasyserie "Game of Thrones", er på vei til verdensrommet.

Skuespilleren har kapret en rolle i "Distant" - en kommende sci-fi-film med Anthony Ramos og Naomi Scott i hovedrollene. Det skriver flere amerikanske medier, deriblant bransjenettstedet Deadline.

Les også: "Mission: Impossible 7": Takker Norge i avskjedshilsen - og teaser livsfarlig stunt

Kristofer Hivju skal spille mot blant andre Naomi Scott og Anthony Ramos i "Distant".
Kristofer Hivju skal spille mot blant andre Naomi Scott og Anthony Ramos i "Distant".

Filmen forteller historien om en asteroide-gruvearbeider som krasjlander på en fremmed planet, og må deale med utfordringene de nye omgivelsene byr på. En stadig minkende oksygentank, farlig terreng og ukjente vesener er bare noe av det som truer, idet han forsøker å ta seg fram til den eneste andre overlevende på planeten - en kvinne fanget i en fluktpod.

"Blades of Glory"-duoen Will Speck og Josh Gordon skal regissere prosjektet, basert på et manus ført i pennen av Spenser Cohen. Foruten Ramos, Scott og Hivju, er ingen flere navn bekreftet på rollelista.

I tillegg til GoT, har Hivju tidligere vært å se i filmer som "The Fate of the Furious" og "The Thing". På nyåret fikk vi også bekreftet at han blir å se i Netflix' andre sesong av populære "The Witcher", i rollen som Nigel (kodenavn for Nivellen) - en karismatisk og morsom kjeltring med aristokratisk bakgrunn, som dukket opp for første gang i The Witcher-novellen "A Grain of Truth".