Don't Breathe

"Don't Breathe 2": Skrekkoppfølgeren er spilt inn i hemmelighet

Overraskelse!

For nøyaktig en måned siden skrev vi at "Borat 2" var var spilt inn- og ferdigstilt i hemmelighet, og nå lurer vi på om Sacha Baron Cohen kan ha startet en ny trend. Folka bak skrekkoppfølgeren "Don't Breathe 2", ser i det minste ut til å følge samme musestille strategi:

Skal vi tro hovedrolleinnehaver Stephen Lang er nemlig filmen allerede i boks, så her må noen virkelig ha holdt pusten (hoho) de siste månedene.

Skuespilleren avslørte overraskelsen i en Twitter-post:

Don't Breathe 2

Kritikerrost skrekk

Innspillingen av "Don't Breathe 2" skulle i utgangspunktet i gang tidligere i år, men ble i likhet med alt annet satt på koronapause i et halvår. Siden utsettelsen ble annonsert, har vi hørt nada om prosjektet - inntil nå.

"Don't Breathe" ble lansert i 2016 og var både sjokkerende og overraskende god. Kort fortalt, spiller Lang en blind mann som tar tre inntrengere til fange i huset sitt - og utsetter dem for alle tenkelige former for jævelskap. Høres kanskje banalt ut, men uten å røpe for mye er filmen skikkelig verdt å se.

Som dere skjønner, gleder vi til å se Lang torturere (uff, terrorisere er kanskje et hyggeligere ord?) flere intetanende personer i filmens oppfølger, som ser ut til å være nærmere enn vi hadde forestilt oss. Vi tipper lansering en gang i løpet av neste år.

"Don't Breathe 2" er regissert av Rodo Sayagues, som også har skrevet manuset i samarbeid med Fede Alvarez.

Stephen Lang i "Don't Breathe".
Stephen Lang i "Don't Breathe".