Gal Gadot, Cleopatra

Gal Gadot er klar for ny storfilm

"Wonder Woman"-gjengen teamer opp på ny!

Det nærmer seg måneden vi (forhåpentligvis) skal få se Gal Gadot slå fra seg i "Wonder Woman 1984", og deretter blir det ikke lenge til vi får se den israelske skuespilleren i en ny storfilm - skal vi tro Deadline.

Gadot har nemlig takket ja til å reise et par tusen år tilbake i tid, for å portrettere den legendariske, egyptiske dronningen Cleopatra. Det historiske dramaet skal regisseres av Patty Jenkins, som også har instruert Gadot gjennom to "Wonder Woman"-filmer. Manuset føres i pennen av Laeta Kalogridis, som blant annet står bak "Alexander" og "Shutter Island".

Les også: Natalie Portman deler STOR "Thor 4"-avsløring

KLARE FOR NYTT SAMARBEID: Regissør Patty Jenkins og Gal Gadot på settet til "Wonder Woman".
KLARE FOR NYTT SAMARBEID: Regissør Patty Jenkins og Gal Gadot på settet til "Wonder Woman".

Paramount Pictures skal ha vunnet rettighetene til prosjektet, i det som beskrives som "en opphetet budrunde", mot konkurrenter som Apple, Netflix, Warner Brothers og Universal.

Filmen føyer seg inn som historiens fjerde i rekken av av Cleopatra-filmer. Fra før av har vi sett både Theda Bara (1917), Claudette Colbert (1934) og Elizabeth Taylor (1963) i den ikoniske tittelrollen.

Så langt vet vi ikke når den nye filmen skal lanseres, men Gal Gadot og "Wonder Woman 1984" inntar norske kinoer 25. desember 2020.