Christian Bale, Margot Robbie og John David Washington

American Hustle-regissøren samler stjernene i ny film

Christian Bale, Margot Robbie og John David Washington teamer opp.

David O. Russell har en ny film på gang - og den byr på en rolleliste det lukter gull av. Christian Bale og Margot Robbie er allerede ombord, og nå kan Deadline avsløre at også John David Washington er castet for å sette kronen på verket.

Filmens tittel og handling er så langt ikke kjent for oss dødelige, men O. Russel kan skilte med en temmelig imponerende CV ("Three Kings", "The Fighter", "Silver Linings Playbook", "American Hustle") - så dette lover godt. Med seg på laget har regissøren den prisvinnende filmfotografen Emmanuel "Chivo" Lubezki, og dersom alt går etter planen skal innspillingen i gang i Los Angeles allerede i januar.

Les også: Spider-Man 3: Mystisk lapp får ryktebørsen til å koke!

Amy Adams og Christian Bale i "American Hustle".
Amy Adams og Christian Bale i "American Hustle".

Når alt det hyggelige er sagt, må vi innrømme at vi stusser vi litt over at overnevnte kilde overhodet ikke nevner de tidligere voldsanklagene mot regissøren. O. Russell skal blant annet ha dyttet og sparket en statist i bakken, behandlet skuespiller Amy Adams som dritt under innspillingen av "American Hustle" og antastet sin 19 år gamle, transseksuelle niese.

Med såpass alvorlige hendelser knyttet til navnet, skulle en kanskje tro at fyrens karriere fikk seg en knekk. Tvert i mot, ser det ut til at både prosjektene og stjernene fremdeles har troa...

Kanskje vet de noe vi ikke vet?