Anna Taylor-Joy, Mad Max

Hun skal spille unge Furiosa i storslått "Mad Max"-prequel

...og får selskap av Chris Hemsworth og Yahya Abdul-Mateen II!

Når George Miller vender tilbake til "Mad Max"-universet for å regissere "Furiosa", en prequel til den episke storfilmen fra 2015, får han med seg et pent knippe skuespillere - skal vi tro Variety.

Regissøren har nemlig hyret inn Anna Taylor-Joy, Chris Hemsworth og Yahya Abdul-Mateen II, hvor førstnevnte skal spille tittelrollen - en ung versjon av Charlize Therons karakter fra originalen.

Les også: Natalie Portman deler STOR "Thor 4"-avsløring

Chris Hemsworth, Anna Taylor-Joy og Yahya Abdul-Mateen II

Vanskelig å erstatte

I et tidligere intervju med New York Times, har Miller røpet at han har vært på utkikk etter en skuespiller i tjueåra til å overta stafettpinnen etter Theron i lang tid. Regissøren skal ha slitt såpass med å finne en god erstatter, at han på et tidspunkt vurderte å ty til CGI for å gjøre den 44 år gamle stjerna i stand til å spille rollen på ny.

Nå er det altså 24 år gamle Taylor-Joy, som har gjort seg bemerket i filmer som "The Witch", "Split" og "Emma", som skal følge i Therons fotspor.

Foreløpig vet vi ikke hvilke roller Hemsworth og Abdul-Mateen II har kapret, hva handlingen dreier seg om eller når innspillingen skal i gang.

Vi oppdaterer dere så fort vi vet noe mer.