Buffalo Bill i Nattsvermeren/The Silence of the Lambs

Nå kan det creepy huset fra Nattsvermeren bli ditt!

Alltid drømt om å eie et pittoreskt lite hus i rurale Pennsylvania? Det mangler kanskje en brønn i kjelleren til å oppbevare damer med pen hud i, men for overraskende lite penger kan et stykke filmhistorie bli ditt! Se omvisningsvideoen over.

November 2020 er kanskje ikke den beste tiden for å pakke kofferten og flytte "over there", men om du ikke lar deg skremme av et lite virus og et fragmentert samfunn i politisk kaos, er dette en mulighet du ikke kan gå glipp av.

Dette huset har nemlig alt: Fire soverom, stor hage med basseng, en gammel togvogn og en stjerne på Hollywood Boulevards noe mindre kjente sidegate for berømte hus og bygninger. Prislappen? Skarve 3 millioner kroner!

For prisen av et kott på Bislett kan altså Buffalo Bills hus fra Nattsvermeren bli ditt, en knapp time unna Pittsburgh, delstatens nest største by. Bare se det for deg, deg og de nye amerikanske vennene dine rundt bassenget, mens du for n-te gang spør om de vet hvilken Oscar, BAFTA og Golden Globe-vinnende film med Jodie Foster og Anthony Hopkins i hovedrollene ditt nyervervede hus var en sentral del av.

Jodie Foster i Silence of the Lambs

Huset fra 1910 selges av eiendomsmegler-tvillingene Eileen og Shannon, som i denne videoomvisningen ikke akkurat legger skjul på husets celebre fortid. En stor og skummel brønn glimter med sitt fravær, men huset har heldigvis en kald og mørk kjeller som man helt garantert kan installere en skummel draps-brønn i. Av, eh, filmhistoriske grunner, selvsagt.

Se hvor du kan streame Nattsvermeren her