Avengers: Infinity War

Lekket bilde viser Marvels neste superheltlag

En Twitter-bruker med 75 følgere har tilsynelatende gitt oss vårt første bilde av The Eternals. Marvel Studios-filmen The Eternals har filmhistoriens første skeive superhelt-par og den første døve superhelten. Hvis det ikke hadde vært for COVID-19 hadde filmen vært på kino nå.

I mai kan vi endelig se Marvel Studios' etterlengtede Black Widow på kino – et år etter den opprinnelige premieredatoen. Men Marvels neste film etter den, The Eternals, vet vi heller lite om. Den ser ut som en av Marvel Studios' mest kokko produksjoner hittil! Handlingen er basert på Jack Kirbys tegneserie – om en gruppe supermektige og nærmest udødelige vesener, som både har formet og beskyttet jorda.

Angelina Jolie (Lara Croft: Tomb Raider), Richard Madden (Game of Thrones), Salma Hayek (Frida), Kumail Nanjiani (Silicon Valley) og Kit Harrington (Game of Thrones) er blant skuespillerne på rollelista. Regissøren Chloe Zhao har tidligere levert filmen The Rider og er en het Oscar-kandidat med filmen Nomadland, som har Norgespremiere i januar.

Under CCXP i Brasil i desember 2019 fikk heldiggrisene i salen se de aller første bildene fra The Eternals, men vi har fortsatt ikke sett snurten av noen av superheltene – før nå!

En Twitter-bruker ved navn yeezkie delte et bilde av det stjernespekkede laget, som ser ut til å stamme fra fransk reklamemateriell. Yeezkie har 75 følgere, og hevder å ha fått det oppsiktsvekkende bildet fra moren sin.

Lekket bilde av the Eternals

I tillegg til MCUs første skeive superheltpar og filmhistoriens første døve superhelt, Makkari, vil The Eternals introdusere MCUs første Bollywood-nummer. Vi gleder oss til å følge med på denne merkverdige superheltfilmen!

Les også: Avslører Marvel Studios' første homofile superhelt-par

The Eternals har planlagt Norgespremiere i november 2021.