Aksel Hennie på premieren til Hercules i Los Angeles

Ny film med Aksel Hennie og Noomi Rapace solgt til Netflix – men kommer på kino i Norge

The Trip er en kommende norsk film, med Aksel Hennie og Noomi Rapace i hovedrollene. Filmen vil bli satt opp på kino i Frankrike, Tyskland og Norge, men i resten av verden går den rett til Netflix.

Den kommende thrilleren The Trip er regissert av Tommy Wirkola (Død snø, What Happened to Monday). Filmen ble presentert underToronto International Film Festival, og nå har Netflix snappet opp rettighetene.

Nyheten ble annonsert av den nordiske Facebook-siden til Netflix, før den ble utbrodert på Facebook-siden til amerikanske XYZ Films, et produksjons- og salgsselskap. Netflix har også lagt ut et polaroidbilde fra innspillingen, hvor Aksel og Noomi sitter mellom noen trær.

Aksel Hennie og Noomi Rapace i The Trip

The Triphandler om et dysfunksjonelt ektepar, som bestemmer seg for å dra til en hytte i ødemarken for å redde ekteskapet. Begge har hemmelige planer om å drepe den andre på turen, men før de rekker å ta planene ut i live, får de besøk av noen som utgjør en vesentlig større trussel!

The Tripproduseres av Kjetil Omberg (Tomme tønner) og Jørgen Storm Rosenberg (Norske byggeklosser).

Denne uka ble det annonsert at Noomi Rapace også skal spille i en annen Netflix-film. I forrige uke var det premiere på Aksel Hennies svensk-finske thrillerserie White Wall (se hvor du kan streame den her), og tidligere denne uka var det premiere på rett-på-video-actionthrilleren The Doorman med Ruby Rose, der Aksel Hennie spiller skurk (se hvor du kan streame den her).

Vi vet ikke om The Trip har en annen (norsk) tittel, eller når filmen får premiere.