Kingsman: The Golden Circle

Planlegger 7 nye Kingsman-filmer

Den tredje Kingsman-filmen har blitt utsatt en rekke ganger, men det stopper ikke folka bak i å drømme stort.

Kingsman: The Secret Service og oppfølgeren Kingsman: The Golden Circle bød på spinnvill action og solide mengder glimt i øyet. Det har uten tvil ført til mersmak hos både fans og profittjagende styremedlemmer, for mens vi venter på den etterlengtede og kraftig utsatte tredje filmen The King's Man, melder produksjonsselskapet bak filmserien at de har store planer for Kingsman-universet.

Avslørte planer på konferanse

Under den britiske Winston Baker-finanskonferansen forrige uke, kunne Marv Films-direktør Zygi Kamasa røpe at selskapet planlegger "noe sånt som syv nye Kingsman-filmer". Er det konturene av en kjempelang rekke av Kingsman-filmer vi aner her? En nokså ordknapp Kamasa fulgte så opp med å si følgende:

"Vi har en Kingsman TV-serie under utvikling, i tillegg til to-tre andre franchiser vi utvikler i samme univers."

Marv Films har tidligere luftet tanken om en spinoff basert på Statesman-byrået, den cowboyhattbærende, whiskey-drikkende amerikanske ekvivalenten av erkengelske Kingsman, så vi har god grunn til å tro at det er én av de nye franchisene Kamasa nevner. Yee-haw og ja takk!

Pedro Pascal i Kingsman: The Golden Circle

Det skal bli spennende å følge med på hva fremtiden bringer for Kingsman-universet, men i mellomtiden kan vi krysse fingrene for at The King’s Man planlagte norgespremiere 26. februar neste år ikke blir flyttet nok en gang.

Watchlist The King's Man her!