Michael Myers i Halloween Kills

Michael Myers er skumlere enn noensinne i nytt bilde fra Halloween Kills

De to oppfølgerne Halloween Kills og Halloween Ends er koronautsatt med ett år hver, men denne høsten får vi endelig se Halloween Kills! Sjekk ut det nye bildet av Michael Myers fra filmen.

Halloween (2018) er den ellevte Halloween-filmen, men både publikum og anmeldere hyller den som seriens nest sterkeste film, etter originalen fra 1978. Nå er Michael Myers klar for å terrorisere småbyen Haddonfield, Illinois i en oppfølger.

Skuespillerne, regissøren og resten av teamet bak skrekksuksessen er straks tilbake med ikke bare én, men to oppfølgere! Halloween Kills kommer i 2021 og Halloween Ends kommer i 2022.

Denne uka slapp det britiske bladet Total Film et helt nytt stillbilde fra Halloween Kills, som har Norgespremiere på kino 15. oktober.

Michael Myers i Halloween Kills

Regissør David Gordon Green og John Carpenter, som skrev og regisserte originalen, og som både er produsent for og komponerer musikken til Halloween Kills, skrev i juli et langt brev til fans på Twitter.

- Vi skriver dette mens hjertene våre er knust over at forsinkelsen av filmen i det hele tatt er en diskusjon, men hvis det er en ting karrierene våre i filmbransjen har forberedt oss på, er det det uventede. I løpet av de siste ukene har vår filmfamilie sett på prognosen for kinovisninger med bekymring. Vi har diskutert og slitt med hvordan vi best kan presentere Halloween Kills for lojale fans over hele verden, så vel som det nye publikummet vi håper å invitere til denne opplevelsen.
Halloween Kills

Med Filmwebs watchlist-funksjon kan vi varsle deg når filmene du gleder deg til har premiere. Her kan du watchliste Halloween Kills, og her kan du watchliste Halloween Ends.