Ikke skrekkelig nok fra Wes Craven

Regissør Wes Craven må tilbake til arbeidsbenken etter at distributøren vendte tommelen ned for en arbeidsprøve av den kommende skrekkfilmen "Cursed".

Skaperen av tenåringsgrøsserne i "Skrik"-serien, Wes Craven, opplever for tiden det mange av hans fans nok også har vært gjennom en gang eller to. Han må gjøre leksene sine om igjen. Da sjefene i Dimension Films fikk se hva regissøren så langt har fått til med varulvgrøsseren "Cursed" vanket det røde streker og kommentarer i margen, grunnet det Hollywood Reporter omtaler som lite vellykkede effekter og en upopulær avslutning på historien.

Hele prosjektet blir derfor lagt på is inntil videre, selv om innspillingen var kun fire uker fra avslutningen. "Cursed" blir ikke vraket for godt, fortsetter bransjemagasinet. Craven er bare blitt bedt om å gå på rommet sitt og å vende tilbake med bedre planer for effektene og en avslutning alle parter kan gå god for.

Christina Ricci, Skeet Ulrich, Shannon Elizabeth, Omar Epps og Scott Foley spiller de ledende rollene. Innspillingen skal etter planen gjenopptas i september.