Alison Lohman i The Big White

De kuleste nykommerjentene

Jentene er også godt representert når det kommer til mulige Hollywood-overtakere.

Disse jentene spåes en strålende framtid i Hollywood. Det er bare å glede seg.

Se de kuleste jentene her:

Ashley Tisdale
I en alder av 21 har hun hatt 25 roller, mest på TV, og først nå ser det ut til å løsne for denne talentfulle jenta. Etter å ha dukket opp i gjesteroller i «Malcom i Midten», «Strong Medicine» og «Boston Public» fikk hun en stor rolle i «The Suite Life of Zack and Cody» og etter det har det strømmet på. Hun var med i «High School Musical», som det skal lages oppfølger til i høst. Jo, også skal hun lage plate. Og hun har sunget i Det Hvite Hus.

Elisha Cuthbert
Definitivt ikke helt ukjent, allerede som 19-åring kapret hun rollen som Jack Bauers datter, Kimberly, i hitserien 24. Etter noen harde år i Hollywood har hun også et par filmroller, for eksempel i «House of Wax», «Love Actually» og «The Girl Next Door». Hun har nå tre hovedroller foran seg, blant annet mot Christian Slater og William H. Macy. I tillegg har hun klart å bli et moteikon, og kapret i sin tid Justin Timberlakes beste venn. Men dette forholdet er nå over, og Elisha er singel.

Samaire Armstrong
Denne jenta er født i Japan, oppvokst delvis på Hawaii og i Arizona og har bodd i Los Angeles siden hun var 20. Og det var før hun spilte i serier som «Judging Amy», «X-files» og «C.S.I», og lenge før hun fikk en fast rolle i «The O.C.». Etter å ha spilt i en episode av hitserien ble hun ønsket så sterkt tilbake av fansen at hun fikk en ganske stor rolle i første sesong, og hun kommer tilbake et par episoder. Siden har hun dukket opp i Daniel Powders «Bad Day»-video, «Entourage» og et par tenåringsfilmer. I tillegg har hun eget klesmerke, «NARU».

Alison Lohman
26-åringen har allerede rykte på seg for å være eksepsjonelt flink til å gå inn i alle typer roller, og har spilt alt fra snobbete jente til granskende reporter. Hun har bodd i Los Angeles i snart ti år, har spilt mot stjerner som Michelle Pfieffer og Renee Zellweger og i filmer som «White Oleander» og «Big Fish». Likevel har det ikke helt sett ut til å løsne for den talentfulle jenta. Hun spiller imidlertid i filmen «Flicka» som kommer til neste år, og med tre filmer til til neste år er det sannsynlig at du bør følge med på denne jenta.

Nathalie Kelley
Denne smarte jenta er født i Peru og oppvokst i Sydney, og er opptatt av andre ting en jevnaldrene skuespillerspirer i overfladiske Hollywood. Hun har studert politikk, gått på samme skole som Nicole Kidman og gjort masse veldedighetsarbeid før hun bestemte seg for å bli skuespiller, en drøm hun har hatt siden hun var 12. Nå er hun 22, og er å se i «The fast and the Furious: Tokyo Drift» hvor hun spiller mot blant andre Bow Wow. Det ble sagt at hun hadde enorm læringskurve når det kom til bilkjøring. Overraskende.


Følg Side2 på mobilen

Flere nyheter finner du på Side2.