Harry Potter-logo

På jakt etter Lulla

Mens den fjerde filmen bare er 40 dager unna, er jakten på den spesielle rollen som Luna Lovegood eller Lulla, i «Harry Potter og føniksordenen» i full gang.

Film fire introduserer en ny figur, Fleur Delacour, til filmelskerne. Fleur vil være med i de resterende Harry Potter-bøkene, og spilles av 22 år gamle Clemence Posy, også kjent for sin rolle som djeveldyrker i «Revelations».

Snurrig jenterolleMen nå jakter Warner Bros på en av de mer snurrige jenterollene i Potter-universet, nemlig Luna Lovegood, eller Lulla, som hun heter på norsk. Luna er en av de siste barna som skal castes i historien om Potter overhode.

- Lulla var en type som lett og ærlig kunne sette ord på det mest pinlige, heter det i siste Harry Potter-bok, «Harry Potter and the Half Blood Prince».

I opptak neste årDen femte filmen går i opptak til tidlig vår neste år, og skal regisseres av briten David Yates. Dessverre er det slik at norske Potter-fans ikke kan søke på roller i Potter-filmene. De britiske rollene er forbeholdt britiske skuespillere.

Warner Bros har allerede satt igang et vidt søk over hele Storbritannia.