Metropolis - hele Norges filmnettby.

Filmweb lanserer nettbyen Metropolis

Det bor en Pål Bang Hansen i oss alle. Gi utløp for anmelderen i deg i vår nylanserte gratistjeneste Metropolis!

Av Ane-Kamilla Eriksen

Mange tror at den eldste av menneskets oppfinnelser er hjulet, men det stemmer ikke. Det er historiefortellingen. I dag er det filmen som er vår viktigste videreføring av denne eldgamle tradisjonen. Og det er vel ingen overdrivelse å hevde at det er få ting som kan konkurrere med filmen i å skape et engasjement.

Nå har vi i Filmweb lansert Metropolis en såkalt communitytjeneste, hvor filminteresserte kan diskutere filmrelatert stoff, gi terningkast, skrive egne anmeldelser og gjøre masse annet spennende.

Metropolismedlemmet ”Kristin” så en gang en film om en kvinne på en institusjon, men kommer ikke på tittelen. Kanskje du kan hjelpe henne? Eller har du synspunkter til 15-årige ”Magnus” sitt innlegg ”Blir den nye Harry Potter bra?”

”Pictutes 9.14” synes Spongebob Squarepants var ekstremt bra og ga den terningkast 6, mens ”Bonso” setter spørsmålstegn i sitt innlegg til om vi i det hele bør bry oss om terningkast.

Det er altså allerede utallige filmdiskusjoner i gang på Metropolis. Vi oppfordrer deg til å bli medlem og hive deg på diskusjonene nå!

Gå inn på https://metropolis.filmweb.no eller velg "Metropolis" i menyen vår!