High School Musical 2

Spilte inn deodorantsanger

Søte Ashley Tisdale, stjernen fra «High School Musical»-filmene, har sunget inn flere sanger til en deodorantreklame.

Ashley (22) vil bli det nye ansiktet – for ikke å si armhulene – til det amerikanske deodorantmerket Degree Girl, rettet mot ungjenter.

På hjemmesiden til deodorantprodusenten forteller hun om sine egne tabber, det hun kaller «Oh my God-øyeblikk», og oppfordrer andre unge til å dele sine svette flauser med folket. Premien er å fly til Hollywood for å henge ute med Ashley Tisdale, heter det seg.

Hun har også sunget inn flere sanger, først ut er en coverversjon av «Heaven Is A Place On Earth», som skal legges ut på nettsiden. Om årsaken til at hun velger å reklamere for deodorant – utover det økonomiske – sier hun ifølge Aceshowbiz:

– Folk svetter. Ingen er perfekte.

Ashley Tisdale er i gang med de siste innspillingsrundene av «High School Musical 3: Senior Year», som tar fjernsynsfilmsuksessen over til kinolerretet. Hun er også stemmen til Candace i Disney Channel-serien «Phineas and Ferb» som hadde premiere i februar.

Når oppstyret rundt «High School Musical»-filmen er over, akter hun ifølge Extra å konsentrere seg om sitt andre studioalbum.