Død

Allerede stor interesse for Død Snø i utlandet

Uten å ha sett annet enn traileren er interessen stor i utlandet, og den norske skrekkfilmen har allerede signert kontrakt med et internasjonalt salgsselskap.

Av Live Karoline Roaldset

Den norske skrekkfilmen ”Død Snø”, fra gjengen bak ”Kill Buljo”, har premiere først på nyåret. Men interessen har allerede meldt seg kraftig fra utlandet, og det uten å ha sett annet enn traileren.

Se traileren her

Det internasjonale salgsselskapet Elle Driver, som signerte en kontrakt med det norske produksjonsselskapet denne uken, melder om stor interesse i USA, Japan, Storbritannia og Tyskland. De hadde lenge vært på jakt etter en skrekkfilm som både får folk til å le og til å hoppe i stolen av skrekk, noe i samme gate som kultklassikerne ”Braindead” og ”Evil Dead”. Dette fant de i den norske zombiefilmen, kan Eva Diedrix og Adeline Fontan ved Elle Driver fortelle.

Allerede neste uke presenteres ”Død Snø” for det internasjonale markedet ved verdens største filmmesse American Film Market.

I ”Død Snø”, som er regissert av Tommy Wirkola, møter vi blant annet Charlotte Frogner, Jenny Skavlan, Ane Dahl Torp, Vegar Hoel, Stig Frode Henriksen (også manusforfatter) og Bjørn Sundquist .

Les mer om filmen her

Filmen har premiere 9.januar.