Angelina Jolie og Brad Pitt

Jolie beæret etter Oscar-nominasjon

Angelina Jolie uttaler at hun føler seg beæret over å motta en Oscar-nominasjon for innsatsen i filmen "Changeling ".

Angelina Jolie er nominert i kategorien "beste kvinnelige skuespiller", og sier at nominasjonen er "et privilegium som overgår hennes forventning". Hun må kjempe om den gjeve statuetten mot Anne Hathaway, Kate Winslet, Melissa Leo og Meryl Streep når prisutdelingen finner sted i Hollywood neste måned.

Se Angelina Jolie bildegalleri

Hun sier: – Å arbeide med Clint Eastwood var belønning nok og noe som vil være med meg resten av livet. Det har vært et eksepsjonelt år hva skuespill angår, og jeg er beæret over å få være i selskap med disse talentfulle skuespillerne viss prestasjoner fortjener all mulig anerkjennelse”.

Les mer om " Changeling"

Det er flere grunner til at Jolie kan tillate seg å være fornøyd. Også hennes samboer Brad Pitt er nominert til Oscar i hovedrollekategorien på herresiden, for sin innsats i "Den fantastiske historien om Benjamin Button" .

Dessuten var også animasjonsfilmen som hun er med på å gi stemme til, "Kung Fu Panda", nominert i klassen "Beste animasjonsfilm". Til denne nominasjonen uttaler hun ifølge magasinet Usmagazine.com: – Jeg er stolt over å være delaktig i en film som hele familien min virkelig elsker.

"Changeling" har norgespremierer fredag 30. januar. Se traileren her