Russel Brand i Get Him to the Greek

Ukens nyheter på DVD

Stikkordet for ukens utvalg av DVD og Blu-ray er spenning og humor!

Dette er ukens nye utgivelser på hjemmekinoformat:

Shrek - Lykkelig i alle sine dager

Shrek - Lykkelig i alle sine dager: Shrek har endt opp som en hjemmekjær familiefar. Istedenfor å skremme folk slik han pleide, har Shrek nå blitt en rolig mann. Hva skjedde med dette trollet? I sin lengsel etter gamle dager da han virkelig følte seg som et troll, inngår Shrek en pakt med den sleske Rumpelstiltskin... Animasjonsfilmen kommer ut på DVD og Blu-ray.

Get Him to the Greek

Get Him to the Greek: Vi møter en ung mellomleder ( Jonah Hill) i et plateselskap styrt av Sergio Roma (Sean Combs). Han har et oppdrag: i løpet av tre dager skal han få en lite samarbeidsvillig rockelegende ( Russel Brand) fra London til Hollywood for å gjøre en comeback-konsert. Roma gir mellomlederen en advarsel: "Denne artisten er den verste personen på jorden. Snur du ryggen til ham, er det på ditt eget ansvar"... Komedien er produsert av Judd Apatow, og kommer ut på DVD.

Cameron Diaz og Tom Cruise i Knight and Day

Knight and Day: June Havens' ( Cameron Diaz) hverdagsliv blir forstyrret av en hemmelig agent ( Tom Cruise) - som ikke regner med å overleve sitt siste oppdrag. I en kamp om å overleve som strekker seg over hele jordkloden, oppdager de at de eneste de kan stole på er hverandre. Regissør James Mangold står blant annet bak "Walk the Line", "Girl, Interrupted" og "3:10 to Yuma". Filmen kommer ut på DVD og Blu-ray.

Kristen Stewart og Taylor Lautner i The Twilight Saga: Eclipse

The Twilight Saga - Eclipse: Bella ( Kristen Stewart) er nok en gang omgitt av farer, når Seattle terroriseres av en rekke mystiske drap og en ondsinnet vampyr fortsetter sin hevntokt. Midt i alt dette, tvinges hun til å velge mellom sin kjærlighet til Edward ( Robert Pattinson) og sitt vennskap med Jacob ( Taylor Lautner) - vel vitende om at avgjørelsen hennes kan nøre opp under kampen mellom varulver og vampyrer. Fantasyfilmen kommer ut på DVD og Blu-ray.

Nicolas Cage i Trollmannens læregutt

Trollmannens læregutt: Balthazar Blake ( Nicolas Cage) er en mestertrollmann som prøver å beskytte dagens Manhattan fra sin erkenemesis. Blake klarer det ikke alene, så han rekrutterer Dave Stutler, en tilsynelatende gjennomsnittsfyr som viser et skjult potensial. Trollmannen gir sin nye medarbeider et lynkurs i kunsten og vitenskapen bak trolldom, og sammen arbeider disse usannsynlige partnerne for å stoppe mørkets krefter. Eventyrfilmen kommer ut på DVD og Blu-ray.

God filmuke!