Narnia - reisen til det ytterste hav

Følg morgenrødmens vind!

Tredje del av Narnia-eventyret kommer snart på kino.

Morgenrødmens vind er det første skipet Narnia har sett på århundrer. Kong Caspian fikk det bygget til sin reise for å lete etter de sju grevene hans onde onkel Miraz fordrev fra landet da han ranet til seg tronen.

Reisen tar Edmund, Lucy ( Georgie Henley), fetter Eustace og Caspian til De Ensomme Øyer og Det Ytterste Hav - til store og små eventyr, og til Aslans eget land der ute ved Verdens Ende.

Se Edmund, Lucy og Eustaces fuktige opplevelse:

Dette er den tredje filmen om det fiktive landet Narnia. Filmen bygger på C. S. Lewis' bok Reisen til det ytterste hav, som kom ut i 1952. Søsknene Edmund og Lucy tilbringer ferien sammen med fetteren Eustace. Han har flere ganger overhørt dem snakke om Narnia, og han elsker å mobbe dem om det (selvsagt tror han at det bare er tull). Men plutselig en dag blir de nok en gang transportert til Narnia - denne gangen gjennom et bilde på veggen i Lucys rom. Ute på havet møter de igjen sin gamle venn Caspian.

Kartet over Dark Island:

" Legenden om Narnia; Reisen til det ytterste hav" regisseres av Michael Apted ( The World is not Enough), og har premiere første juledag. Salget for Oslo Kino har startet.

Se Lucys magiske formel:

Du kan se flere klipp og trailere her