Eric Bana som Hulken

Joaquin Phoenix spurt om å spille Hulken

Marvel Studios skal ha kontaktet skuespilleren Joaquin Phoenix og tilbudt ham rollen som Hulken i den kommende filmen "The Avengers", ifølge nettstedet Chud.

I den siste filmen om den grønne kjempen – "The Incredible Hulk" (2008) – var det Edward Norton som hadde rollen, men filmselskapet har uttalt at de vil ha en kreativ og samarbeidsvillig skuespiller og Norton er ikke blitt bedt om å gjenta rollen.

Uttalelsen fra Marvel falt ikke i god jord i Norton-leiren som sier at selskapet trakk seg da de var på nippet til å inngå en avtale.

Edward Norton som Bruce Banner og Hulken i The Incredible Hulk

– Den støtende uttalelsen fra Kevin Feige i Marvel er et bevisst misvisende, upassende forsøk på å stille vår klient i et dårlig lys, heter det.

Edward Norton har selv lagt ut en uttalelse på sin Facebook-side der han takker fansen for støtten.

Joaquin Phoenix

Og nå går det altså rykter i Hollywood om at Joaquin Phoenix har blitt tilbudt rollen som Nortons erstatter.

Phoenix har ikke vært å se i en film siden "Two Lovers" fra 2009 etter at han kunngjorde at han ville slutte som skuespiller og satse på en karriere som rapper. Han har hatt noen merkelig opptreder i det siste, for eksempel da han konfronterte en publikummer på en hip-hip konsert (red.anm).

Siste oppdatering i saken:

En rekke filmnettsteder og blogger melder nå Mark Ruffalo er i samtaler om å ta over rollen som Hulken i den neste Marvel-filmen. På IMDb.com står Lou Ferrigno oppført som stemmen til Hulken.

Mark Ruffalo