Jay Chou og Seth Rogen i The Green Hornet

Gjør deg klar for "The Green Hornet"!

Årets første supertheltfilm er her.

Først ut i årets tegneseriebonanza er den maskerte superhelten i " The Green Hornet", med premiere fredag 21. januar. The Green Hornet ble opprinnelig skapt for et radioprogram på 1930-tallet, og har siden gitt liv til en rekke tegneseriebøker, kortfilmer og TV-serier.

Seth Rogen, som også har vært med på å skrive manus, spiller rollen som Britt Reid, mediearvingen som lever et retningsløst liv på utelivsscenen. Da faren dør under mystiske omstendigheter, etterlates imperiet til Britt og livet hans tar en ny retning. Sammen med Kato ( Jay Chou), en av selskapets mest kreative sjeler, ser Britt en sjanse til å gjøre noe meningsfylt, nemlig å bekjempe kriminalitet.

Se traileren:

Men for å kunne gjennomføre dette må de få innpass hos de kriminelle - de håndhever loven ved selv å bryte den. Ved mørkets frembrudd blir Britt til Green Hornet.

I øvrige roller finner vi blant andre Cameron Diaz, som Reids sekretær Lenore Case, Edward Furlong ("American History X" og "Terminator 2") som Tupper og Christoph Waltz (naziskurk i "Inglourious Basterds") som Chudnofsky.

SPENNENDE REGIVALG

Regien er ved Michel Gondry, det franske mulititalentet kjent for sine kreative musikkvideoer, sine utradisjonelle spillefilmer og sitt banebrytende kameraarbeid. Han var blant annet med på å utvikle "bullet time"-teknikken som ble verdenskjent gjennom " Matrix", en nyvinning som blir stående som et utropstegn i filmteknikkens historie.

Christoph Waltz i The Green Hornet

Gondrys mest kjente spillefilm, ” Evig solskinn i et plettfritt sinn” (2004) med Kate Winslet og Jim Carrey, ble en hit både blant publikum og kritikerne. Den vant en rekke internasjonale priser, inkludert Oscar for beste manus.

Regivalget her bærer lovnad om et spennende og visuelt fyrverkeri av en annerledes superheltfilm!

Noen som gleder seg?